GymBeam Sardinky v olivovém oleji 125 g
Sardinky v olivovém oleji jsou oblíbeným zdrojem kvalitních bílkovin a zdravých tuků.
Cena s DPH | 29 Kč |
Sardinky v olivovém oleji jsou oblíbeným zdrojem kvalitních bílkovin a zdravých tuků. Můžete si je vychutnat samotně nebo z nich v rychlosti připravit lahodnou pomazánku. Zvýšíte tak příjem ryb, které obsahují omega 3 mastné kyseliny a další prospěšné látky. Sardinky patří mezi vyhledávané potraviny mezi sportovci a příznivci zdravého životního stylu.
Sardinky v olivovém oleji obsahují ve 100 g pevného podílu celkem 20,4 g kvalitních bílkovin, které přispívají k ochraně a růstu svalové hmoty. Bílkoviny mají navíc ze všech tří makroživin největší sytící schopnost. Sardinky přidané do jídla vám tak pomohou spolehlivě zahnat hlad. Díky tomu jsou populární mezi sportovci a lidmi, kteří se snaží zhubnout.
Podle obecných doporučení by měl člověk sníst 2-3 porce ryb každý týden. Obsahují totiž důležité omega 3 mastné kyseliny a další pro tělo nepostradatelné látky. Pravidelná konzumace ryb, jako jsou například zmíněné sardinky, je proto prospěšná z mnoha ohledů. Složení je obohaceno také o kvalitní olivový olej, který je známý pro vysoký podíl nenasycených tuků a látek s antioxidačními účinky.
Díky praktickému balení si je můžete vzít na cesty, a mít tak vždy po ruce rychlý zdroj bílkovin. Skvěle chutnají na křupavém pečivu, během chvíle z nich však vykouzlíte třeba i lahodnou pomazánku. Kromě toho se výborně hodí do těstovinových salátů či rybích karbanátku. Pochází z pobřeží Maroka, kde má jejich lov mnohaletou tradici.
Složení
Sardinky (Sardina pilchardus) 72 %, olivový olej 27 %, sůl.
Tabulka nutričních hodnot
* Referenční hodnota příjmu průměrné dospělé osoby (8400 kJ / 2000 kcal).
** Pevný podíl
Upozornění
Uchovávejte na suchém a chladném místě. Chraňte před přímým slunečním zářením. Po otevření spotřebujte nejlépe v ten samý den nebo uchovávejte v uzavřeném obalu v lednici maximálně 48 hodin.
Alergeny: Alergeny jsou vyznačeny ve složení tučně.