Monbana horká čokoláda bílá Trésor Blanc 500 g
Bílá čokoláda Trésor au chocolat blanc je vhodná k přípravě horké čokolády.
Cena s DPH | 345 Kč |
Bílá čokoláda Trésor au chocolat blanc je vhodná k přípravě horké čokolády.
Do šálku o objemu cca 150ml nasypte požadované množství čokolády (obvykle na hustší nápoj tři vrchovaté čajové lžičky), zalijte horkým mlékem a důkladně promíchejte (nejlépe metličkou). Následně je nutné mléko dohřát do bodu varu, aby došlo k požadovanému zhoustnutí – obvykle parní tryskou na kávovaru.
Pokud nemáte kávovar je dobré dát nápoj ještě na pár minut dohřát na plotnu a za stálého míchání nechat zhoustnout. Následně dle chuti ozdobte šlehačkou (nejlépe domácí) a posypte kakaem nebo strouhanou čokoládou.
Složení: bílá čokoláda 40% (cukr, kakaové másla, sušené plnotučné mléko, sušené odstředěné mléko), sukr, sušené odstředěné mléko, modifikovaný kukuřičný škrob, zahušťovadlo: mouka ze svatojánského chleba (karobová mouka), vanilkové aroma, barvivo E160a, E101.
V roce 1934 byla založena společnost Monbana zprvu jen jako továrna na zpracování kakaového másla – díky rychlému vývoji a novým technologiím se z kakaového másla stává kakaový prášek a později se rozbíhá celá výrobní linka, která se rychle stává nejexkluzivnější v celé Paříži. V roce 1978 byla vyrobena první tabulková čokoláda této značky.